Aanbod

Voor iedere ouder, voor elk gezin zijn de uitdagingen van het prille ouderschap anders. Daarom ontwikkelde ik een uitgebreid aanbod. 

E-books 

Wil jij graag je baby of peuter beter leren begrijpen en een inkijk krijgen in zijn of haar belevingswereld? Ben jij in het prille ouderschap op zoek naar een houvast en inzichten in plaats van tips voor een quick fix?

Ik schreef twee e-books waarbij ik jou hierin alvast mee op weg neem. Want soms is het al voldoende dat een professional jouw intuïtie bevestigt of je helpt om even uit te zoomen en vanuit een ander perspectief naar je zwangerschap, je baby of je peuter te kijken. 

Je kan de e-books eenvoudig aankopen in de shop en enkele minuten later al lezen in je mailbox. Het zijn brokjes houvast om te koesteren en om regelmatig naar terug te grijpen. Ik maakte een versie voor ouders van pasgeboren baby’s waarin ik essentiële basiskennis deel vanuit de pre en perinatale psychologie, de breinontwikkeling en de ontwikkeling van hechting en neem je mee in de belevingswereld van je kleintje.

In het e-book voor peuters ga ik daarop verder met essentiële basiskennis over de peuterontwikkeling en zijn of haar belevingswereld, met speciale aandacht voor ontdekking, autonomie, zindelijkheid en het favoriete woordje, nee. 

E-learnings 

Waren de inzichten uit de e-books voor jou een goede eerste stap? Maar heb je nood aan meer? Wel goed nieuws, ik werk momenteel aan een volwaardige e-learning die je op je eigen tempo zal kunnen volgen wanneer het jou past. Ook hier voorzie ik twee varianten, afhankelijk van de leeftijd van je kindje. 

Ik werk er deze zomer hard aan verder en hoop deze e-learnings te kunnen lanceren in het najaar. Blijf je graag als eerste op de hoogte? Registreer je dan hier

Deze multidisciplinaire praktijk van vrouwen voor vrouwen brengt op een vernieuwende manier alle zorg voor vrouw, ouder en kind samen onder één dak.

Ik heb het geweldige voorrecht om deel uit te maken van dit gedreven team.

Je kan me er vinden op maandag en donderdag.

Voor een kennismakingsgesprek van 60 minuten betaal je 85 euro. Voor een vervolgsessie van 60 minuten betaal je 75 euro.Jouw ziekenfonds voorziet een gedeeltelijke terugbetaling van psychologische zorg. Bezorg dus zeker het formulier ‘terugbetaling psychologische zorg’ zodat ik het voor jou in orde kan brengen.

In dit centrum voor perinatale gezondheid wordt iedereen gedragen tijdens de kinderwens, de zwangerschap, de bevalling en het ouderschap.

Ik heb het geweldige voorrecht om deel uit te maken van dit gedreven team.

Je kan me er vinden op dinsdag.