Twee nieuwe e-books

Vormt het prille ouderschap voor jou soms een uitdaging? Loop je soms tegen je eigen grenzen en begrijp je niet zo goed waar het misloopt en waarom de dingen moeilijker gaan dan je verwacht had? Dat begrijp ik helemaal!

Ik ben als kinderpsycholoog al heel mijn leven gefascineerd door die magische eerste levensjaren van een kind. Daarin leggen we namelijk de basis voor zelfzekere, gelukkige en gezonde volwassenen. En voor een van de meest intense en prachtige verbindingen die je als mens kunt maken, die tussen een ouder en een kind.

Omdat ik in mijn praktijk heel regelmatig dezelfde vragen krijg of gelijkaardige patronen zie, zocht ik een manier om de basis van mijn visie op het prille ouderschap beter uit te dragen zodat ik hopelijk meer gezinnen kan bijstaan in deze boeiende zoektocht. Als eerste stap schreef ik twee e-books als eerste toegankelijke, laagdrempelige kennismaking met mijn visie. Ik geef je handvaten en brokjes houvast en nodig je uit om de wereld eens te bekijken vanuit het perspectief van je kleintje.

Want soms kan die nieuwe blik al helpen om heel wat inzicht te geven en je op weg zetten naar een betere verbinding met je kind. Ik schreef er eentje speciaal voor ouders van een kleine baby en mijn tweede e-book is er speciaal voor ouders van een peuter.

Ik hoop van harte dat mijn e-books alvast een eerste ondersteunende stap kunnen zijn voor ouders die even zoekende zijn in hun ouderschap. Want een kind opvoeden is niet zomaar een walk in the park. Maar misschien lijkt het daar al iets meer op als ik een stukje mee mag wandelen. 😉

Ontdek mijn nieuwe e-books hier.